A divattrendek vezetője
Ázsia legnagyobb divateseménye 40. születésnapját ünnepli 2009-ben, amely a kiállítás sikereinek ékes bizonyítéka. A HKTDC Hongkongi Divathét Ősz/Tél egy igazán hatékony kapcsolatépítési lehetőség, amely évről évre az üzleti sikerek helyszínét biztosítja a kiállítóknak és a látogatóknak egyaránt. 2008-ban a show négy napján 20 ország és régió 1,490 kiállítója és 100 ország és régió 23,700 látogatója vett részt.

Fókuszban
Fabrics & Yarn: pamuttermékek, kézimunkák, vászon- és gyapjútermékek, fonalak
Emporium de Mode: divatos ruházati termékek.
Spice Arena: kalapok, cipők, sálak és táskák
Infant & Children's Wear
Továbbá ismét bemutatásra kerülnek a Garment & Accessories Mart, Body & Intimate Wear, Bridal & Evening Wear and Fashion Gallery and Sewing Supplies termékzónák is.


Egy időben zajló kiállítások
A Hongkongi Divathéttel egy időben kerül megrendezésre a HKTDC World Boutique 2009, Ázsia úttörő jellegű showja, amely nemzetközi dizájnerek kollekcióit és világmárkáit mutatja be.

Különleges utazási ajánlat kereskedők részére
A HKTDC többféle támogató jellegű programot hozott létre kizárólag a Hongkongi Divathetet meglátogató kereskedők számára, akiknek kedvezményes szobaárakat és repülőjegyet ajánl. További információért, kérjük keressék fel a felelős HKTDC irodát.

Tennivalók
Regisztráljanak 2008. december 10-éig, hogy még postai úton megkaphassák INGYENES belépőjegyüket.

hktdc.com - személyre szabott termékkeresés
Egyszerűen megtalálhatják az Önöket érdeklő terméket, ha igénybe veszik szolgáltatásunkat, amely során a megfelelő kiállítók listáját készítjük el standszámokkal és termékfotókkal kiegészítve. Keressék a fenti jelet.

RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department